Microsoft Office-apps: installeren en aanmelden

Om de apps binnen “Office 365” te gebruiken (bv. Word, Excel, PowerPoint en OneDrive) moet je in die apps aangemeld zijn met je DBZ-account. Iedereen met een DBZ-account heeft automatisch een abonnement op Microsoft 365.

Je hoeft dus geen abonnement of productcode aan te vragen: je DBZ-account ís een Office 365-account.

 Instructies om aan te melden

  1. In één van de Office-apps (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, …) meld je aan met je DBZ-account (gebruikersnaam@dbz.be en je eigen wachtwoord).

  2. Wil je testen of jouw account in orde is? Meld dan op www.office.com aan. Geraak je binnen? Dan is je abonnement op Office 365 actief.

  3. Lukt die aanmelding niet? Surf naar http://www.dbz.be/account of gebruik wachtwoordherstel.

 

Wachtwoordherstel werkt enkel als je één of meerdere herstelopties hebt opgegeven, bv. een telefoonnummer of privé-emailadres. Via deze link kan je je herstelopties bekijken en bewerken.

De Office-apps installeren en gebruiken

  1. Als je aanmeldt op www.office.com, vind je op de startpagina een knop om te apps te installeren op de pc of Mac waarop je werkt. Na installatie meld je in die programma’s aan met je DBZ-account.

  2. Of een smartphone of tablet haal je de Office-apps uit de App Store. Na installatie meld je in die programma’s aan met je DBZ-account.

 

Meer info over Office op school: https://dbz.be/office

 Gerelateerde artikelen

Filter by label

There are no items with the selected labels at this time.